Prisutdelning!


..OCH VINNARNA ÄR:

1. Malin ( http://purpelangel.blogg.se/ ) Här har vi en mamma till en "massa barn"! För mig som bara har ett är det otroligt intressant att läsa om en annan värld. Har skrattat och läst högt för Johnny många gånger. Även gråtit en skvätt vid ett tillfälle..

2. Oxå en Malin! (  http://fmmattsson.blogg.se/ ) Det här mina vänner är personen bakom min egna blogg. Mycket blod. svett och tårar när Goolan skulle "byggas". Tack igen Malin. Själv skriver hon mycket om sina barn och deras vardag.. herregud vad vi har skrattat åt bilder och inlägg här! Jag är stolt gudmor åt lilltjejen och njuter av att läsa om er!

3. Katja ( http://lyckligaord.blogg.se/ ) en tjej som jag precis som Virpi bara snubblade in på och fastnade. Mycket kärlek till gubbe och barn, har haft problem på sin gamla blogg, men nu är det nya tag!

4. "Lotta"- Vimmelmamman ( http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/ ) Herregud vilka känslor när man läser hennes blogg! En kvinna som redan kämpar med man, hus, småbarn och en hejdundrande karriär drabbas av cancer. Ingen snäll cancer.. Hon låter oss veta ALLT! Så naket och ärligt. Ladda med näsdukar om ni läser från början..

Skulle vilja ge ett pris till Daniel oxå.. men han kan ju knappast få ett "Mamma" pris.
Men en kram får du!  Tack för en fin och rolig (ganska skruvad) blogg!

Kommentarer
Postat av: Malin

Mmm kommer inte ihåg om jag skrev eller inte. Det krashade här när jag såg om mamma bloggen.Tack :-)

2009-01-15 @ 18:12:59
URL: http://purpelangel.blogg.se/
Postat av: Katja

Åh du är bara för snäll! Åh skuttar Nu vart jag otroligt glad.Du har verkligen gjort min dag! Åh vad glad jag vart nu..skuttar fram och tillbaka genom hela lägenheten! Tusen tack!

2009-01-20 @ 08:44:52
URL: http://lyckligaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0