World of warcraft.. suck!

WoW... jag hatar WoW. 

World of warcraft.. vuxna män som får bli pojkar en stund. Leka krig. Nätterna igenom. Med hörlurar och en strategi. "Yeh, we´ll take that boss, he he". "We got him man! Good work yuall!"   ...suck.

Kom in i datarummet en gång och ser Johnny framför datorn, spottandes och svärandes. Självklart spelar han. Tittar på hans dataskärm och ser ett monster som står och vevar med armarna vid en sjö.

- Jag fiskar, så jag kan få bättre egenskaper, men det går inget bra.. (???..ok...)

En annan gång sprang monstret runt i skogen och plocka blommor.

- Det är inga jävla blommor! Det är örter!!

..självklart, då fattar jag.. roligt och stimulerande spel det där.


Det värsta med WoW är att det inte bara är att stänga av om man måste sluta. Och det är ju perfekt att spela ett sånt spel som småbarnsförälder...

- Färdig!

- Vänta gumman! Pappa ska bara springa genom skogsdungen, simma över sjön, flyga över en åker, bestiga två berg och döda några troll!! Jag springer genom skogsdungen nu!! Oj, vad pappa springer! Tjoho- som vinden! Nu dödar pappa trollen.. du sitter väll kvar vännen? Pappa kommer ju snart!.. Gumman.. nu e jag snart klar. Oj då, vet du vännen, nu kom det fler troll.. men jag kommer snart. Pappa ger dom vad dom tål!

(efter en kvart)

- Paappaaaaa! Jag är fääärdiiig!

- Ja lilla vän, lugn nu... Trollen dör snart. Pappa ska bara steka en fisk här så jag blir starkare.. mmm.. fisk! Så nu ska jag bara simma lite här.. snart klar! Vänta på pappa där nu bara, jag kommer snart!


Me hate.


Kommentarer
Postat av: anna

HAHAHAHAHA!!! Vilket roligt inlägg :) Jag har heller aldrig förstått vad det var för roligt med WoW.Stackars din dotter ;)sv:Tack tack. Jo visst jag hade nog BARA fåniga kläder när jag var liten. Mammas fel ;)

2008-11-16 @ 19:53:20
URL: http://annamupp.blogg.se/
Postat av: Emmi

haha har alldrig hittat tjusningen med wow jag heller? av ngn anledning så spelar alla killar/männ det där jädrans spelet... - man står å skriker förgäves astt va faan vi misar bussen, vi komemr komma för sent till bion tex. och deras enda gensavr: men vänta jag är nästan i level 70 .... SUCK!

2008-11-16 @ 19:57:38
URL: http://www.nogg.se/xxvampirexx
Postat av: Annican

Då var vi två! Men mackan har nåt slags program som spelar åt honom. Frågan är bara varför?(han spelar iof diablo, men "same shit"!)

2008-11-16 @ 20:01:52
Postat av: Therese

Du är så underbar, jag ser hela scenariot framför mig...;) Stackars Nea!!!

2008-11-16 @ 21:05:02
Postat av: -CHRIS-

Hahaah, men det var ju bra iallafall! :DDet är ju bra att det underhåller någon :P

2008-11-16 @ 22:08:59
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: anna

Haha.Okej.. Är han upptagen med WoW? ;) Jo då det var bra.. Väntar på att ladder49 ska börja :)

2008-11-16 @ 22:13:45
URL: http://annamupp.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha jaa gud suck... Jag blev tillsammans med min sambo i november, i januari släpptes det där jäkla spelet första gången och han hade ju väntat på det i flera år(!), 2 underbara månader fick vi! Sedan var jag plötsligt på delad första plats. Nä.. så illa var det kanske inte, men jag känner så väl igen det där senariot du skrev om. Förra hösten la han dock av, han tyckte inte det var så roligt längre (jag prisade gudarna). Sa att han kanske skulle börja när det nya släpptes, men han har inte gjort det. Har kommit på andra saker som är roligare som tar upp hans tid istället (typ träna). Ja tur det säger jag. Jag spelade själv upp till level 27, boring. Har dock en tjejkompis som sitter hela nätterna och spelar, det var hennes pojkvän som fick henne till detta......

2008-11-17 @ 15:47:46
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Malin

ASG då hajjar jag varför dennis har så svårt att komma från datorn när middan står på bordet....... Men nu e hans dator trasig som tur e...... (ett litet tips ;-))

2008-11-17 @ 16:24:38
URL: http://fmmattsson.blogg.se/
Postat av: /L

Haha, gud vad jag känner igen det där.. WoW, suck! :-)

2008-11-17 @ 17:20:25
URL: http://girlyfu.blogg.se/
Postat av: annelie

Vad härligt att höra att jag inte är ensam!

2008-11-17 @ 22:04:24
URL: http://goolan.blogg.se/
Postat av: Maja

Så otroligt sant! :D

2008-11-19 @ 20:53:23
URL: http://enochenhalvmeter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0